Dark Sky tur

Nyords særlige beliggenhed langt fra storbyerne gør, at lysforureningen næsten ikke er eksisterende – her er mørkt, altså som i virkelig mørkt. Vi har derfor en unik udsigt til stjernehimlen. Vi skyder lidt billeder af himlen og du kan se nogle af den her.

Vi er naturligvis altid afhængig af vejret, men på en klar efterårs-, vinter- eller forårsaften/nat kan du se en super flot himmel fyldt med stjerner. Sommeren kan også være fantastisk, her skal man bare være vågen i længere tid før solens lys forsvinder og stjernerne kigger frem.

Bliv klogere på vores flotte nattehimmel med de mange himmelfænomener, der varierer fra årstid til årstid. Vores certificerede Dark Sky guide fortæller eksempelvis om:

Hvad Dark Sky Park & Community betyder
De 7 planeter i vores solsystem udover Jorden
De mest kendte og synlige stjernebilleder
Lidt historisk om Nyord

Vælg billetter


Vores Dark sky guidet turpakke indeholder:
1 1/2 times foredrag og stjerne kig med certificeret Dark sky guide HUSK varmt tøj - da det kan være koldt at stå stille og kigge på stjerner.

Da vi endnu ikke har en direkte forbindelse til vejrguderne kan vi desværre ikke garantere fuld udsigt til stjernerne. Skulle vejret ikke være med os, så vil arrangementet blive afholdt indenfor med foredrag og billeder eller en tur ud og opleve nattemørket

Venue


Strågården - Nyord Dark Sky Nordgade 7
4780 Stege, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google