Overnatning med stjernekig

Tag 1 eller flere dage ud af kalenderen og invitér din kæreste, ægtefælle eller veninde med til Nyord og få en hyggeligt og afslappet weekend med overnatning, morgenmad og guidet aftentur under stjernerne. Du kan læse mere om vores guidede ture på www.darkskynyord.dk

Vælg billetter


 

Overntning med StjernekigTag 1 eller flere dage ud af kalenderen og invitér din kæreste, ægtefælle eller veninde med til Nyord og få en hyggelig og afslappet weekend. Bestil overnatning og få en guidet aften tur med fokus på vores smukke stjernehimmel.Opholdet indeholder:1 overnatning i  delt dobbeltværelse med fælles badeværelse for 2 personer.MorgenmadHåndklæder og sengelinned Dark sky avis, lån af kikkert, soveposer, tæpper og puder til aftenturen.1½ times guidet stjernetur med vores certificerede Dark sky guide.

1 overnatning for 2 personer i delt dobbeltværelse kr. 1250,-.Ønsker du en ekstra overnatning med morgenmad, så kan dette tilkøbes for 650,- kr.Du kan altid skrive til os på mail@nyordbed.dk eller ringe til Marianne på 25778216 - hvis du har spørsmål om opholdet eller ønsker om andre datoer.

 

Venue


Strågården Nyord Nordgade 7
4780 Stege, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google